BursaTransport

Statistici BursaTransport

38.334 marfuri disponibile
1.617 camioane disponibile
2.060 marfuri in ultimele 24h
327 camioane in ultimele 24h
20 utilizatori online
22.817 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

12-07-2017

Informatii de la Registrul Comertului - disponibile in BURSATRANSPORT

Pentru utilizatorii BurseiTransport care nu isi fac direct un cont de acces la aplicatia RECOM a Oficiului National al Registrului Comertului, incepand de astazi punem la dispozitie o cale de acces la aceasta aplicatie pe baza accesului la BursaTransport.

 

Informatiile de la Registrul Comertului va ofera date online si in timp real despre TOATE companiile romanesti, si mai ales despre administratori si actionari: la ce alte companii sunt implicati. Asadar, informatii despre companii si despre legaturile dintre companii.

 

Rapoartele se pot solicita in meniul VERIFICARE FIRME, comanda Verificare Reg.Comert. Informatiile sunt livrate prin email sub forma unui fisier PDF.

 

Cu toate ca informatiile au un caracter public, la fel ca si prin RECOM, obtinerea lor se face contra cost. Prin BursaTransport, care va degreveaza de administrarea unui cont la RECOM, costul unui raport este de 1,50 CRB (12,38 lei + TVA).

 

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe aces site, va exprimati accordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.